dijous, 10 de febrer del 2011

PRESENTACIONS AL CAMP DE TÚRIA DE LA CAMPANYA "TENIM DRETS. SÍ A LA NOSTRA LLENGUA!"

Tot i que en l'àmbit de l'escola el català ha fet un gran avanç al País Valencià, en la resta d'àmbits l'ús, la nostra llengua no ha avançat, o fins i tot, ha retrocedit. Des de la necessitat de donar un nou impuls al compromís de valencians i valencianes amb la nostra llengua (ja que, davant la situació política, només el compromís ciutadà és garantia de futur), Acció Cultural vol fer del 2011 l’any de la llengua, amb l'engegament d’una campanya que pretén fer un nou pas de normalització en diferents àmbits i crear una xarxa territorial de Comissions per la Llengua.



Per presentar-vos aquesta campanya, hem organitzat unes presentacions a diferents pobles de la comarca. Ací teniu el calendari.

L'ELIANA - Sala de conferències del Centre sociocultural (Plaça Jutge Miquel Comes). Dijous 17 de febrer a les 19'30h. 
BÉTERA - Seu de l'Ateneu de Bétera (c/Major, 21). Dissabte 19 de febrer a les 18'30h. En aquesta reunió es convoca també a la gent de Nàquera i de Serra.
BENAGUASIL - Seu de l'Ateneu Musical i Cultural de Benaguasil (Antiga estació de Renfe). Dilluns 21 de febrer a les 19h.
LA POBLA DE VALLBONA - Aula Polivalent de la Casa de la Cultura (c/Colom, 95). Dimecres 23 de febrer a les 19h. En aquesta presentació es convoca també a la gent de Benissanó.
LLÍRIA - Casal Jaume I del Camp de Túria (Avda. els Furs, 17- baix dreta). Dijous 24 de febrer a les 19h. En aquesta presentació es convoca també a la gent de Marines i Olocau.

A més, estem treballant per poder organitzar presentacions a Riba-roja i a Vilamarxant. Si voleu seguir l'agenda, consulteu ací

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada