dijous, 11 de novembre del 2010

PROGRAMACIÓ NOVEMBRE


“Meravelles valencianes”
Exposició + Presentació de llibre
Divendres 19 de novembre a les 20h
Inauguració de l’exposició “Meravelles Valencianes” que podreu visitar al Casal fins el dijous 2 de desembre. Mistela i congrets per als assistents.
Joan Vicent Candel de Fil-Per-Randa ens presentarà el llibre "Meravelles Valencianes. Llibre primer", producte final d’una iniciativa, que comptà amb una gran participació i una ampla repercussió als mitjans de comunicació, per difondre el patrimoni cultural i mediambiental valencià. Aquesta proposta es concretà amb la declaració de les “Set Meravelles Valencianes” a l’octubre de 2008.
Els assistents podran adquirir el llibre per un preu especial.


“amplifica't 2010-2011”
Concerts "RAPSODES + MAKE SOME ARE US + INÈRCIA + ENDERROCKS
Divendres 19 de novembre a les 23 hores. Sala OKOA -Ctra. València, 91- Riba-roja de Túria
L'objectiu d'aquest concurs és el de promoure els grups joves que canten en català. El que diferencia aquest concurs d'altres que tenen lloc als Països Catalans és l'edició d'un CD promocional, i l'oportunitat de poder actuar el 25 d'Abril i al Jovestiu. Per a més informació visiteu el web de l'Amplifica't




El concert de Riba-roja serà el concert de la fase inicial del Camp de Túria. Els dos grups participants són INÈRCIA (des de l'Alcoià i el Comtat) i ENDERROCKS (Riola- la Ribera Baixa). A més, aquest concert vindrà apadrinat per dues formacions de la comarca que ja han participat en aquest concurs amb molt bona nota. Des de Llíria-Benaguasil vénen els RAPSODES (guanyadors de l'Amplifica't 2009), des de Riba-roja de Túria els MAKE SOME ARE US (segon classificat de l'Amplifica't 2010).



Fotografia: els components del grup Rapsodes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada