dimecres, 24 de novembre del 2010

programació desembre-gener

Llorenç Giménez
Contacontes infantil
Divendres 10 de desembre a les 17’30h
Llorenç Giménez visitarà el Casal per fer les delícies dels més menuts. Garantia de diversió. No hi falteu!



Festival “So de sons” - Aljub
Concert
Dissabte 11 de desembre a les 19'30h.
Consolat de mar, Ctra. Benissanó, s/n - Benaguasil
ALJUB una de les propostes més sòlides i virtuoses de la música valenciana d’arrel. El seu fundador, Joansa Maravilla, parteix de lletres tradicionals valencianes (majoritàriament romanços i cants de batre) i construeix al seu voltant noves melodies properes a la música medieval i nordafricana. Altres vegades són peces instrumentals tradicionals (sobretot tocs de processó) les que adopten una nova fisonomia, interpretades amb instruments alguns dels quals han caigut en desús, però que han estat presents en el País Valencià en algun moment o altre de la seua història. 
Organitza: Col·lectiu Ovidi Montllor 
Col·labora: Acció Cultural del País Valencià i Consolat de Mar



Sopar de comiat d’any
Sopar
Dissabte 18 de desembre a les 21h

Sopar popular per acomiadar l’any junt a la gent del Casal. Vine a gaudir d’una vetlada agradable amb bona companyia. Menjarem torrons, beurem cava i riurem junts, ja sabeu: com més en serem més riurem.



Sortir de l’armari lingüístic
Presentació de llibre
Divendres 14 de gener a les 20h
Ferran Suay i Gemma Sanginés visitaran el Casal per presentar-nos la seua darrera obra editada per Angle Editorial. Una guia de conducta per a viure en català, un llibre per fer servir amb normalitat la llengua catalana sense haver de patir per fer-ho.
Sortir de l’armari lingüístic fa una oportuníssima aproximació a la situació sociolingüística dels Països Catalans des de la psicologia, i més concretament, des de la psicologia social. Un llibre curiós, divertit, molt amè on s’exploren diferents casos de parlants: l’estranger, el cremat, el tímid, el militant, ...  Els autors han fet una tria de casos amb els quals ens sentirem identificats, deixant que cada individu expliqui els seus problemes al divan per després posar ajudes per a cada cas. Un llibre amè, oportú i divertit: un cop d’autoestima per als que defensem la llengua.

Festival “So de sons” - Artaica
Concert
Dissabte 29 de gener a les 19h.
Consolat de mar, Ctra. Benissanó, s/n - Benaguasil
Basats en material tradicional, majoritàriament de l'àrea del Mediterrani, Artaica ofereix en aquest projecte un so obert, sense fronteres, apàtrida, que porten a l'oient des de cançons de senzilles melodies i arranjaments mínims, però de contundència aclaparadora, fins aquelles altres d'indescriptible bellesa en què s'uneix l'execució de ritmes d'amalgama configurant un so tan inquietant com atractiu.
Organitza: Col·lectiu Ovidi Montllor 
Col·labora: Consolat de Mar i Acció Cultural del País Valencià


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada