dilluns, 8 de novembre del 2010

LA NIT DELS PREMIS JAUME I DEL CAMP DE TÚRIA

Dissabte passat se celebraren els premis Jaume I del Camp de Túria a la Pobla de Vallbona. organitzats pel Casal del Camp de Túria. L'èxit de convocatòria va ser el precedent d'un acte emotiu i de molta dignitat. Els guardonats ben bé s'ho mereixien. Al voltant de quatre-centes persones acompanyaren Paco Muñoz, Josep Maria Jordan Galduf, Bajoqueta Rock i el CEL de l'Eliana en la seua festa. Una aposta contundent a favor de la nostra comarca, la qual cosa ens motiva i dóna forces suficients per continuar amb projectes d'aquesta magnitud i encetar-ne de nou.
L'èxit d'aquesta edició és compartit amb un nombre considerable  de dones i homes que  mitjançant associacions treballen, -i molt!-, per fer poble i fer comarca. La nostra comarca. Volem agrair la col·laboració de l'Ateneu Musical i Cultural de Benaguasil, l'Ateneu de Bétera, la Coordinadora pel Valencià del Camp de Túria, l'Institut d'Estudis Comarcals, l'Associació Cultural 9 d'octubre de Vilamarxant, Consolat de mar, i un seguit de persones a les quals també volem fer partíceps d'aquests premis.
L'acte conduït pel periodista de la Pobla de Vallbona, Sergi Pitarch, tenia el reclam de la unió de les veus de tres figures de la música valenciana: l'alcudià Toni de l'Hostal, l'edetana Mireia Vives i el xativí Pep Gimeno Botifarra, tot un fenòmen del nostre folk. Abans de cada guardó ens delectaren cantant versos i lletres del Camp de Túria i sengles homenatges a Paco Muñoz i Bajoqueta Rock. 
Eva Dénia va ser l'encarregada de cloure un acte que perdurarà en les nostres memòries durant molt de temps.


què n'han dit altres mitjans:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada